Hoppnyheter

Saint Amour stannar hemma

2010-02-24 16:58 #0 av: HannaT

Förra året vann de världscuphoppningen i Göteborg, men nu har Svante Johansson bestämt sig: i år åker Saint Amour inte med till tävlingarna i Scandinavium under Horse Show. Beslutet grundas på att hingsten fick en muskelskada under världscuptävlingarna i Zürich, och därför inte är i toppform.

Saint Amour rids och tränas i dagsläget, men är inte i hundraprocenting form, och därför får han stanna hemma - för säkerhets skull. 
 
- Säsongen handlar om många fler tävlingar och jag vill inte riskera något. Ibland blir det så här och det får man acceptera. Jag har redan installerat Caramell KS, Algot och Parodi i Scandinavium. Caramell får ansvaret i världscupen och jag är inte det minsta orolig även om hon inte har samma rutin som "Anton", säger Svante Johansson till tidningenridsport.se.

Hanna Törmälä, sajtvärd för hästhoppning.iFokus.
Läs gärna min blogg: tormala.devote.se.

Anmäl
2010-02-24 17:03 #1 av: EelyCortez

Synd att vi inte få se Saint Amour i Scandinavium, men det är ju bättre att han får vila, en att pressa för mycket och få fram skador

Anmäl
2010-02-24 17:04 #2 av: HannaT

#1 Absolut, de är bra att det månas om hästarna!

Hanna Törmälä, sajtvärd för hästhoppning.iFokus.
Läs gärna min blogg: tormala.devote.se.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.