Hopphästar

Häst sökes

2019-11-19 14:03 #0 av: Schloskis

Hej, igår kväll var jag tvungen att akut avliva min 7-åriga hoppstammade valack, efter Robin Z. 

Dock hade jag just anmält mig till ett hoppläger som vi skulle vara med på. Jag har redan anmält mig och betalat avgiften och det går inte att få pengarna tillbaka.
Jag söker därför en häst att få låna till detta hoppläger, helst en hoppstammad och helst valack eller sto. Gärna runt 7-10 år då jag har mycket unghästvana och vill få använda den kunskapen och kanske även hjälpa din häst om den har problem.

Om lägret:
Det ligger i Sala på en stor anläggning med stallplats & boende. Jag kommer självklart inte kräva dig på pengar eftersom jag redan betalat. Det kommer att vara både hoppning, dressyr & uteritt. Det är olika åldrar på både häst och ryttare bland dom som är med.

Om mig:
Jag heter Linda och jag älskar hästar. Jag har många års erfarenhet och har själv jobbat som beridare. Idag jobbar jag inte längre med hästar men hade som sagt en egen häst fram tills igår kväll.
Jag är 172 lång och väger 62 kg. En glad prick.
Hör gärna av er, mvh Linda :D

Anmäl
2019-11-19 14:43 #1 av: vallhund

Kolla annonserna på Bukefalos samt Hipson.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.